Οι μπύρες μας

Παράγεται στο νησί της Πάρου, την καρδιά των «56 Isles» των Κυκλάδων.

 

Ελαφριά Ξανθιά Μπύρα.

Με πλούσιο αφρό και ζυμωμένη με τις δροσερές γεύσεις του Παριανού κριθαριού που φύεται κάτω από τον ήλιο, στις ακτές του Αιγαίου.
Η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα που οφείλεται στο μικροκλίμα του τόπου. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στην γεύση, αναδυκνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδυκνείουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.

 

 

 

 

Μπύρα Wit

Η Aegean Wit συνδυάζει το χαρακτήρα της Βελγικής Wit με τις τοπικές γεύσεις, είναι συνδεδεμένη με την πλούσια παράδοση της αλλά βαθιά μέσα της παραμένει Παριανή. Χρησιμοποιώντας παριανό σιτάρι χωρίς βυνοποίηση, το οποίο δίνει ένα ελαφρύ σταρένιο χρώμα με απαλή θολότητα, συνδυάζει άψογα τα αρώματα των εσπεριδοειδών με τα τοπικά μπαχαρικά.  Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί μια δροσιστική, και χυμώδη Wit.
Σερβίρεται ιδανικά σε κολονάτο ποτήρι με μια φέτα πορτοκαλιού. Μπορείτε να την απολαύσετε σαν aperitif ή να συνδυαστεί υπέροχα, με θαλασσινές γεύσεις.
 

Ορισμένα στοιχεία

Μικροζυθοποιία “56 isles”

ώρες λειτουργίας
6200
σημεία διανομής
235
παραγωγή εμφιάλωσης
240000