Μικροζυθοποιία

Φιλοσοφία

Η ιδέα ξεκίνησε ένα απόγευμα στο Λονδίνο. Δεν υπάρχουν και πολλά ζεστά απογεύματα στο Λονδίνο, αντίθετα με τα Ελληνικά νησιά. Μια μπύρα craft που θα απολαμβάνεται κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου. Πλούσια σε γεύση, «τραγανή» και ευχάριστη. Παρασκευασμένη στην αγαπημένη μας Πάρο, με το όνομα της να τιμά και τα 56 νησιά των Κυκλάδων, κοσμοπολίτικη, με πανέμορφο τοπίο και την ζεστασιά των ανθρώπων της.

 

Όραμα

Αποτολμώντας σ’ αυτή την γωνιά του κόσμου, που για όλα τα πρόσφατα προβλήματά της, αποζημιώνει με την εκπληκτική ομορφιά της, την Ελλάδα. Είχαμε την τύχη να δημιουργήσουμε ένα προϊόν το οποίο τιμήθηκε από τους ντόπιους, αγαπήθηκε από τους επισκέπτες και ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.